Home / Lideratge

Lideratge

Programa de lideratge femení

Liderazgo Femenino 290 x 228El programa es duu a terme a través de mòduls, d’aplicació pràctica, dinàmica, creativa i innovadora.

La nostra metodologia actiu-participativa aporta un valor afegit diferenciador, que permet engegar processos que permeten aprendre de l’experiència pròpia i de les aportacions dels participants, generant espais de reflexió i noves formes d’experimentar els continguts que es desenvolupen amb la vivència dels mateixos. Obtindran aprenentatges molt enriquidors a nivell personal, i les habilitats per comunicar-se de manera influent i exercir el lideratge de forma efectiva.


Programa per al desenvolupament de la intel·ligència emocional

Basat en tallers teòric-pràctics on els participants treballen des de l’experiència pràctica les competències intra-personals, interpersonals i competències socials.


Creativitat

Treballem el desenvolupament de la creativitat de manera pràctica en els nostres tallers de format grupal, on els participants evolucionen conjuntament en el fluir dels diferents marcs que propicien el seu aflorament, l’aprenentatge i comprensió del procés creatiu.

Top