Home / Coaching per a emprendedors

Coaching per a emprendedors

Emprendre suposa adquirir i desenvolupar certs coneixements econòmics-financers, de mercat i de producte.

Fer una idea realitat, comporta un sobre-esforç emocional per mantenir un grau òptim de resiliència i tolerància a l’ambigüitat, acompanyat d’un aparador d’emocions que fluctua al llarg del procés i que pot afectar a l’eix principal: la motivació.

Així doncs, aquests programes estan enfocats a reforçar molt específicament, l’estructura interna de l’emprenedor, base sobre la qual, que s’edifica el projecte, aportant-li a la persona un alt grau de solidesa, equilibri emocional, i l’apoderament necessari per fer realitat la seva idea de negoci.


Coaching per a dones emprenedores

Coaching para mujeres emprendedoras 300 x217enessenzia, dediquem una especial atenció a la dona, per això, hem desenvolupat, entre altres, el Projecte Dones Emprenedores – Dona i Lideratge. Programa de coaching específic pensat i dissenyat per a les dones, que busquen desenvolupar-se, posicionar-se o projectar-se laboralment mitjançant l’auto-ocupació o la creació de nous projectes empresarials. En el nostre acompanyament oferim el suport intern que necessiten generant aprenentatges propis que conflueixen en l’augment de l’apoderament personal i la motivació, aconseguint un major autoconeixement de les seves potencialitats, un alt grau d’autoconfiança i la seguretat, i el desenvolupament de la creativitat, optimitzant les possibilitats d’èxit dels seus projectes.

Coaching específic per a dones emprenedores en format tallers.

Programa de Formació, mentoría i coaching per a dones emprenedores

Coaching individual


Coaching per a emprenedors

Coaching grupal en format tallers

Coaching individual


Coaching per a majors de 45

Programa de coaching per a persones de més de 45 anys en procés de reinserció laboral, o reorientació professional o emprenedoria, en format tallers

Coaching individual


Formació i acompanyament per a emprenedors

Programa d’Economia, coaching i lideratge per a emprendre

 

Top