Home / Coaching para emprendedores / Valoració del Programa de Coaching per a Emprenedores

Valoració del Programa de Coaching per a Emprenedores

El consell Comarcal de l’Alt Urgell,  ha valorat positivament el nostre Programa de Coaching i Lideratge per Dones Emprenedores, que hem desenvolupat i realitzat a un grup de quinze dones emprenedores, al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Urgell, un reconeixement que ens impulsa i ens motiva a seguir endavant, innovant per a poder aportar noves eines i coneixements que permetin fer aflorar i potenciar el talent femení, la creativitat i l’esperit emprenedor, transformant-lo en nous projectes i negocis que estimulin el creixement econòmic de la comarca.

Quinze-emprenedores-de-l’Alt-Urgell-participen-en-el-projecte-Dona-i-Lideratge-_-Consell-Comarcal-de-lAlt-Urgell

Top