Home / Uncategorized / Cicle de Conferencies

Cicle de Conferencies

Cicle de conferències verdúUn cop més tornem a ser a l’Urgell amb un Cicle de Conferències organitzades per l’Ajuntament de Verdú amb el suport de l’Institut Català de les Dones, aquest cop a la Sala M. Breu de Verdú, que es varen dur a terme durant els mesos de novembre i desembre.

Fidels al Projecte Dona i Lideratge que desenvolupem des de la Fundació Tekhnikós, pretenem dotar a la dona dels recursos que aporta el propi lideratge en les seves vides, tant en la cura i manteniment de la seva salut emocional, com la seva projecció personal i professional.

Dona i Lideratge Verdú (5)

 

 

 

 

 

Per aquest motiu, seguim treballant per a innovar en nous programes, tallers, conferències i noves iniciatives, amb el compromís de seguir acompanyant-la en el camí cap al seu propi lideratge.

Top