Home / Femenino / Projecte “Dona i Lideratge”

Projecte “Dona i Lideratge”

enessenzia coaching‘ participa en un nou projecte a Fundació Tekhnikós

Dins dels projectes que la Fundació Tekhnikós acull, es troba el projecte “DONA I LIDERATGE“, que té com a eix vertebrador el desenvolupament de les dones, i el seu enfortiment intern per afrontar, assolir reptes i expandir l’exercici del seu lideratge.

Fidel amb la difusió del coneixement i la cultura, la Fundació acollirà en la seva seu, i en altres indrets de les comarques de Lleida, la impartició de Cursos, tallers formatius específics, conferències, xerrades participatives i diferents activitats que es desenvoluparàn a càrrec de ‘enessenzia coaching‘ amb l’objectiu d’obrir més camins a la visibilitat i  l’apoderament de la dona, a nivell personal i professional, així com també la realització de Programes de Coaching de suport a la dona emprenedora i Programes de desenvolupament del Lideratge Femení. Així com també Jornades per la Dona Emprenedora i altres Actes al Castell de la vila i la Sala M. Breu de Verdú.

 

 

 

 

 

 

 

 

Top