Home / Event / 1ª JORNADA TALLER DE LA DONA EMPRENEDORA

1ª JORNADA TALLER DE LA DONA EMPRENEDORA

Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 16/10/2015
10:00 am - 5:00 pm

Localització
castell de Verdú

Categories


Dins el PROJECTE DONA I LIDERATGE que acull la FUNDACIÓ TEKHNIKÓS de VERDÚ, i fidels a obrir camins a la visibilitat i l’apoderament de la dona, proposem aquesta primera Jornada dedicada a les dones emprenedores.

Gaudirem de ponències d’economia, i el testimoni de dones amb una àmplia trajectòria professional, emprenedores d’èxit, que ens aportaran un alt grau de coneixements, experiències, i aprenentatges. Podrem tenir un espai de visibilitat on donar-se a conèixer i fer-se visibles, establir sinergies i col·laboracions, i un networking entre les assistents, empreses i entitats dins un entorn incomparable, on podrem compartir coneixements i opinions que donin impuls als nostres projectes per a la innovació i la millora constant.

PROGRAMA

CASTELL DE VERDÚ 
Divendres 16 d’octubre de 2015 

PRIMERA PART – de 9:30h. a 14:00h.
0.- 9:30h a 10:00 h. ACREDITACIONS i entrega de carpeta
1.- 10:00h PRESENTACIÓ INAUGURALManuel de Sanz – Fundació Tekhnikós.  Intervenció de benvinguda per  l’Il.lm. Alcalde de Verdú Josep Mas Carpi

2.- 10:10h EMPRENDRE EN CLAU FEMENINA
–  L’emprenedoria i la dona emprenedora rural avui, i visió de futur. A càrrec de Ramón Morell (Llicenciat en Ciències Econòmiques i ex-professor de la UdL).
La realitat d’emprendre. Testimoni d’una dona capaç de transformar somnis en realitats que canvien el món. A càrrec de Rosa Galindo – Actriu, Co-Fundadora i Co-directora de l’Escola Superior d’Art Dramàtic – Eòlia, Creadora i Fundadora del Projecte Miranda, Responsable de “Teatre Sense Límits”
3.- 11:10 PAUSA CAFE
4.- 11:30h CASOS REALS D’EMPRENEDORES D’ÈXIT
Rosa Terès – Cal Menut (Belianes)
Alba Minguella – L’Atelier (Tàrrega)
Mercè Botella – Eticom Cooperativa (El Prat de Llobregat)
Rosa Mª Bisa – Cal Cabo Celler (Sant Martí de Maldà)
5.- 12:00h ACOMPANYAMENT I RECURSOS PER AL SUPORT A LA DONA EMPRENEDORA
Carme Castelló (Institut Català de les Dones- Coordinadora Territorial de Lleida. Generalitat de Catalunya)
Carles Domingo (Tècnic de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega i del CEI Tàrrega )
Maria José de Sanz (Directora de ‘enessenzia coaching’ i del Projecte Dona i Lideratge a la Fundació Tekhnikós)
6.- 12:45h FES-TE VISIBLE:Elevator Pitch’ Espai destinat per a presentar i donar visibilitat al teu negoci i donar-te a conèixer, donar llum a una proposta de negoci, cooperativa, etc. durant un màxim de 3 minuts. Una finestra que et permetrà expandir l’àrea d’influència, trobar col·laboracions o sinergies. La participació és lliure i gratuïta, marcant la casella al formulari. Les places son limitades.
7.- 13:15h NETWORKING – Intercanvi de targetes per impulsar noves oportunitats de negoci, relacions i col·laboracions entre totes les assistents, empreses i entitats de diversos sectors.
14:00h. DINAR–NETWORKING AL CASTELL (Si voleu dinar al Castell, marqueu aquesta opció al formulari d’inscripció).

Preu del dinar 12 € – Dissenyat i elaborat per VALLVERDÚ ALOY – Verdú   i  Vins del Celler Cercavins de Verdú. Forma de pagament: Ingrés al compte de la Fundació Tekhnikós ES9420388732836000143664, indicant nom i cognoms

SEGONA PART – 16:00h.
8.- 16:00h. CEI TARREGA – Centre d’Empreses Innovadores – Viver d’Empreses (Ajuntament de Tàrrega)
Presentació per la Il·lma. Alcaldessa de Tàrrega Rosa Maria Perelló, de l’espai i les instal·lacions així com la tasca en el desenvolupament d’empreses Innovadores.
9.- CLOENDA I TANCAMENT DE LA JORNADA amb la visita al MUSEU TREPAT DE TÀRREGA

JORNADA OBERTA I GRATUÏTA MATÍ I TARDA.

MÉS INFORMACIÓ: AJUNTAMENT DE VERDÚ – www.verdu.cat

                                      FUNDACIÓ TEKHNIKOS –    www.tekhnikos.org

INSCRIPCIÓ: 

PER ASSISTIR A LA JORNADA CAL QUE FORMALITZEU LA VOSTRA INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

En el següent formulari d’inscripció marqueu primer l’opció desitjada: “Inscripció” per assistir només a la Jornada o “Inscripció+Elevator Pitch en el cas de voler participar en els 3 min. de visibilitat: “Fes-te visible-Elevator Picth”. S’han d’omplir els camps: Nom i cognoms, correu electrònic, Telèfon, Empresa, Població i Sector. Rebreu un correu de confirmació de la vostra inscripció. En el cas d’elegir l’opció de dinar-networking al Castell, recordeu fer el pagament al compte indicat, indicant noms i cognoms.

Bookings

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.

Top